Assortiment

We hebben in onze winkel een uitgebreid assortiment. Het gaat om goede spullen die een tweede leven verdienen. We hebben veel keuze in kleingoed. Dit houdt in, spullen die u dagelijks in huis of de keuken gebruikt. Borden, glazen, kopjes, bestek, bloempotten, pannen en meer. Er is meestal volop keuze.

boeken

Boeken

Boeken: Voor onze boeken hebben we een aparte ruimte. Deze is overzichtelijk ingedeeld op categorie. We hebben veel romans en informatieve boeken, maar ook kinderboeken, boeken over de oorlog en Groningana boeken hebben een plek.

CD’s en DVD's

Cd’ s en dvd’s

We hebben in vrijwel elk genre wel cd’s en heel veel keuze aan films op dvd. Ook kunt u op deze afdeling langspeelplaten vinden. Bijzonderder lp’s vind u in de vitrine, vraag er naar bij onze medewerkers.

Witgoed

Witgoed

Hier hebben we een wisselende voorraad van. Wasmachines, koelkasten, gasfornuizen, drogers. Zolang de voorraad strekt kunt u bij ons ook hiervoor terecht. U krijgt bovendien een maand garantie op witgoed.

Vintage

Vintage

We hebben een aparte hoek voor vintage, design en bijzondere spullen. U herkend deze spullen aan de witte stickers, de rest van de winkel zijn de stickers geel. De spullen worden uitgezocht door een expert en met extra zorg voor u gepresenteerd.

Elektronica

Elektronica

Op deze afdeling liggen alle elektrische apparaten. Onder andere: Koffiezetapparaten, strijkijzers, geluidsapparatuur, tv’s, computerapparatuur, lampen, stofzuigers en soms ook naaimachines.

Kleding

Kleding

Van lange broek tot een nette colbert, u kunt het vinden tussen de kleding. We hebben geselecteerd in onder andere dames, heren en kinderkleding, grote maten en uiteraard seizoensgebonden kleding. Kom kijken wat er voor u bij zit.

Speelgoed

Voor bijna ieder kind is er wel wat te vinden bij het speelgoed. Voor babyspullen kunt u ook komen kijken, meestal hebben we genoeg. Verder gezelschapsspellen en puzzels naar keuze.

Sieraden

Sieraden

Naast de kassa staat een kast met allerlei sieraden. Misschien vindt u wel net dát sieraad om uw pas uitgezochte outfit compleet te maken. Uiteraard is bovenstaande slechts een greep uit alle spullen. Maar het geeft een goed beeld van wat u kunt verwachten.