Onze Diensten

Winkelen

Je bent van harte welkom in onze winkel waar we een geweldig en vriendelijk team en natuurlijk een verscheidenheid assortiment hebben. Het enige wat je hoeft te doen is ons bezoeken.

bezorging

Wij helpen u graag verder, daarom hebben we ook een bezorgservice. We kunnen uw aankopen bij u thuis bezorgen. U kunt hiervoor een afspraak maken bij 1 van onze medewerkers. Vraag naar de mogelijkheden.

doneren

Je geeft je spullen een tweede leven door ze te doneren. Als je wilt doneren, kun je je spullen zelf naar onze winkel brengen, of je kunt contact met ons opnemen en onze teams staan ​​klaar om ze op te halen.

Vanuit onze kringloopwinkel kunnen we u verschillende diensten aanbieden. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen om een huis leeg te halen en veegschoon op te leveren. Dat is voor u een zorg minder en het levert ons weer mooie spullen op voor in de winkel. Alles gaat uiteraard in goed overleg met onze mensen.
Halen en brengen. Heeft u spullen over die u wilt doneren, die goed genoeg zijn voor een tweede ronde, dan kunt u ons bellen, wij kunnen deze spullen bij u ophalen. Telefonisch kan er een afspraak gemaakt worden. U kunt uw spullen natuurlijk ook zelf bij ons brengen. Als u rechts van ons gebouw de parkeerplaats op gaat vindt u achteraan een deur in de schutting, daar zijn meestal mensen aanwezig, u kunt aanbellen voor hulp.
Als u iets (groters) bij ons gekocht heeft wat u zelf niet kunt vervoeren, kunnen wij het tegen bezorgkosten vanaf 10 € in de stad bij u thuis brengen. Onze bezorgers brengen het tot de begaande grond.